';
side-area-logo

LIRA productenlijn

 

Bij Schmidt Clinics werken wij met de producten van Lira Clinical.

De producten van Lira Clinical bevatten veel natuurlijke en actieve ingrediënten. Er zijn 4 productlijnen om verschillende huidproblemen effectief te kunnen behandelen.

 • PRO-lijn
  Deze productenlijn is gericht op afschilfering en het laten oplichten van de huid. De producten zijn heel goed te gebruiken bij huidveroudering of algemene huidverbetering. Er wordt gezorgd voor cel vernieuwing waardoor de huid weer gaat stralen.
 • BIO-lijn
  Hierbij gaat het voornamelijk op het hydrateren en herstellen van de huid. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid zoals bij rosacea.
 • MYSTIQ-lijn
  De producten in deze lijn zijn voornamelijk gericht op het doen oplichten van de huid. Het voornaamste ingrediënt hierbij is Mastiha, wat ervoor zorgt dat de huidteint wordt verhelderd. De producten zijn uitermate geschikt bij pigmentproblematiek.
 • ICE-lijn
  Het hoofddoel van deze producten is het tegengaan van onzuiverheden. De producten bestaan voornamelijk uit ontstekingsremmende, verhelderende en roodheid-verminderende ingrediënten. Ze brengen de huid in balans. Deze producten zijn vooral geschikt voor de acne-huid.

 

Naast de verschillende productlijnen werken wij ook met de peelings van Lira Clinical. De peelings hebben elk hun eigen doel.

 • Pumpkin Plus Definer
  De pompoen enzymen in deze peeling zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen. Daarnaast bevat de peeling krachtige antioxidanten om de vrije radicalen aan te pakken en zo huidveroudering tegen te gaan. De peeling is goed te gebruiken bij acne, pigmentatieproblemen en ter preventie van huidveroudering.
 • Vita-Brite Refresher
  Deze peeling is geschikt voor verschillende huidproblemen zoals het doen oplichten van pigmentvlekken en het verstevigen van de huid. Daarnaast is deze peeling goed in te zetten bij een droge, vochtarme en zonbeschadigde huid.
 • Hydroxy 30 rebuilder
  De hydroxy 30 rebuilder heeft als hoofdingrediënt glycolzuur, wat zorgt voor een diepe penetratie in de huid. De celdeling wordt hierdoor gestimuleerd. Dit zorgt voor hydratatie van de huid en pakt daarnaast zonbeschadigingen aan en werkt onzuiverheden naar buiten. De peeling is breed in te zetten voor verschillende huid problemen.
 • Lactic Clear Refiner
  Het hoofingrediënt is hierbij melkzuur wat voor oplichting van de huid zorgt. Hij is uitermate geschikt voor het behandelen van pigmentproblemen.
 • Sal-Pulp Definer
  Het hoofdingrediënt is hierbij salicylzuur. Dit zorgt er voornamelijk voor verweking van de bovenste huidlaag waardoor deze sneller wordt vernieuwd. De peeling werkt daarnaast talg-oplossend en is hierdoor voornamelijk geschikt voor de acne-huiden.
 • Mineral Jessner Rebuilder
  Deze peeling is uitermate geschikt voor alle vormen van acne. ER zitten verschillende zuren in deze peeling die elk een positief effect hebben op ontstekingen. Daarnaast worden pigmentatie problemen door deze peeling opgelicht.
 • Mineral TCA Rebuilder
  TriChloorAzijnzuur, oftewel TCA, veroorzaakt denaturatie van de proteïnen. Dit leidt tot frosting. Deze peeling is voornamelijk geschikt voor rimpels, grove poriën, acne, littekens en pigmentatie. Daarnaast wordt het huidoppervlak meer geëgaliseerd.
 • Mineral Retinol Solution
  Deze oplossing is op basis van vitamine A. Hij kan na elke peeling worden aangebracht en zorgt voor een versterkt effect. Het versnelt het schilferingsproces en maakt het huidoppervlak gladder zonder hierbij te irriteren.
 • Primer Plus Solution
  Dit is een voorbereidende peeling. De zuren in dit product zorgen ervoor dat de peelings die daarna gebruikt worden de huid beter kunnen penetreren. Daarnaast kalmeert dit product de huid zodat deze na een peeling sneller zal herstellen.
 • pH Solution
  Deze oplossing wordt na een peeling aangebracht om de huid te kalmeren en te neutraliseren. Dit zorgt voor sneller herstel van de huid.